Leestijd: 2 min -

JBT heeft een lange geschiedenis in het leveren van state of the art apparatuur om de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren voor de voedingsindustrie. Kom naar deze educatieve en informatieve webinar Kalkoen Innovaties: Nieuwe oplossingen voor het uitbenen van kalkoenen en hele vogels van Prime Equipment Group en Tipper Tie op 27 januari 2021 @ 3pm (oostelijke tijd) en leer hoe JBT u kan helpen.  

Kosten verlagen
In dit webinar gaat JBT in op zowel de productie van hele vogels als gesneden onderdelen met experts voor elk, inclusief hoe de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen met geautomatiseerde oplossingen voor hele vogels van JBT TIPPER TIE. Specifiek wordt onderzocht hoe men: het aantal hele vogels per uur kan verhogen zonder extra werknemers toe te voegen; het vacuüm sealen en knippen van hele vogels kan automatiseren; en zelfs de productiviteit kan verbeteren bij het 'overnetten' van het eindproduct, en dat alles tegen lagere kosten.

"In de huidige Covid-19-omgeving zijn kostenbeheersing, productieverhoging en kwaliteitsverbetering allemaal moeilijker geworden", zegt Conrad Faust, Senior Director of Product Management bij JBT TIPPER TIE. "Nu is het tijd om de integratie van automatisering in uw productielijnen te onderzoeken en uw bedrijf vooruit te stuwen in de wereld na Covid-19.

Tracking solutions
Tijdens het webinar kunnen klanten ook luisteren naar het laatste nieuws over updates van apparatuur en oplossingen specifiek voor Turkse leveranciers, inclusief een update over JBT's innovatieve nieuwe bovengrondse snijlijn Turkije en lijn van Efficiëntie tracking oplossingen om te helpen het maximale uit verwerkingslijnen te halen.

"Het Turkey Overhead Cut-Up System blijft schitteren in bestaande installaties en brengt nieuwe niveaus van arbeidsefficiëntie voor kalkoenverwerkers", zegt Grant Parsons, directeur marketing . Prime Groep apparatuur."Onze gloednieuwe Efficiëntie Tracking Oplossingen komen voort uit de overname door Prime van MARS Food Processing Systems, die real-time lijn efficiëntie tracking in cut-up, en een groot aantal andere gebieden van live hang door de rest van het proces. 

"Deze oplossingen zijn uiterst kosteneffectief en zijn allemaal ontworpen om u in staat te stellen de output en opbrengsten van een verscheidenheid aan processen in de eerste en tweede verwerking te meten en te verbeteren."

Na de sprekers zal het webinar een korte vraag- en antwoordsessie omvatten om de deelnemers de kans te geven rechtstreeks met JBT experts te spreken.

Wacht niet, registreer nu! Datum: 27 jan 2021 @ 3pm (Eastern time)

Klik HIER om uw plek vandaag nog te reserveren!