Read Time: < 1 min -

JBT belicht deze week een reeks innovatieve oplossingen voor eiwitverwerkers op twee toonaangevende beurzen in Azië, waarbij de nadruk ligt op hoe JBT producten en technologieën de efficiëntie en productiviteit kunnen verbeteren. 

Op FOOMA Japan 2018die tot 15 juni plaatsvindt in het Tokyo Big Site beurscentrum, presenteert JBT de Frigoscandia GYRoCOMPACT Spiraalvriezer, met unieke luchtstroomtechnologieën, naast de DSI DB-20 Dual Blade Portioner. De JBT stand zal verder de JBT Avure High Pressure Processing (HPP) technologie tonen , met een mock-up van de AV-10 machine.

JBT Avure op ProPak Azië

JBT Avure en HPP is ook een belangrijk systeem dat wordt belicht als onderdeel van de JBT aanwezigheid op ProPak Azië 2018het jaarlijkse verwerkings- en verpakkingstechniekevenement voor Azië, dat tot 16 juni plaatsvindt in BITEC in Bangkok, Thailand. Vertegenwoordigers van JBT zullen op beide evenementen toelichten hoe HPP-technologie wordt gebruikt om voedselveiligheid te bieden en de houdbaarheid te verlengen, met behoud van vitaminen, voedingsstoffen en smaak voor zeevruchten, zuivel, vruchtensappen en andere belangrijke industrieën in Azië.

JBT zal aanwezig zijn op FOOMA Japan 2018 in stand nr. 5P-16, East Hall 5 - Tokyo Big Site tot 15 juni en op ProPak Asia 2018 in BA21, Hall 100 in Bangkok's BITEC center tot 16 juni.

Voor informatie over evenementen of producten kunt u HIER contact opnemen met JBT Asia Pacific.