Leestijd: 2 min -

[wpvideo 2Xw01nJp]


TIPPER TIE
, onderdeel van de JBT familie van bedrijven, zal het forum van de komende AAMP 2018 Conventie in Kansas City gebruiken om een van zijn laatste innovaties te belichten, de SVF1800, een systeem dat vleesverwerkingsprestaties van industrieel niveau levert tegen een betaalbare prijs. Een kosteneffectieve automatische dubbele clipper die producten met schone worststaarten produceert, de SVF1800 maakt gebruik van cutting-edge, spreiding voider technologie om residu te elimineren en is ook geschikt voor grotere kaliber producten.

Het systeem maakt deel uit van een reeks producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleinere vleesverwerkers, die TIPPER TIE zal tonen op de AAMP 2018, die plaatsvindt in het Sheraton Kansas City Hotel in Crown Center van 19-21 juli.

JBT SVF1800_klein

Conrad Faust, TIPPER TIE's Director of Product Management, zegt dat het evenement vooral belangrijk is omdat het - in tegenstelling tot de meeste shows - een kans biedt om producten en apparatuur rechtstreeks aan kleinere vleesverwerkers te tonen in plaats van zich te concentreren op grotere spelers.

"Vooral met de productlijn van TIPPER TIE hebben we een zeer sterke positie met onze TECHNOPACK-lijn van KDCR-machines voor slagerijen", legt hij uit. "Deze zijn echt op maat gemaakt voor kleinere volumes en een hoge mixproductie."

Van bijzonder belang, vervolgt Faure, is de SVF1800, die volgens hem zal helpen het speelveld voor kleinere verwerkers gelijk te trekken met hun grotere concurrenten door professionele productie in grote volumes tegen een redelijke prijs.

Klik voor meer informatie over de TIPPER TIE-reeks

Klik om TIPPER TIE te bezoeken op AAMP 2018