Read Time: < 1 min -

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o2EKpFxfr4Q&w=560&h=315]

Lees dit artikel in het Engels

De mogelijkheden die JBT biedt op het gebied van frituur, bereiding en verpakking met een breed scala aan oplossingen voor bedrijven die voedingsmiddelen verwerken, worden gepresenteerd tijdens de eerste editie 2019 van CFIA, het jaarlijkse salon voor voedingsmiddelentechnologie dat van 12 tot 14 maart aanstaande in Rennes, Frankrijk, plaatsvindt.

De CFIA 2019 richt zich voornamelijk tot Franse en Belgische bedrijven en biedt JBT de gelegenheid om zijn complete oplossingen voor boulangers en transformatoren, van friteuses Stein tot fours DoubleD en fours de cuisson van contact Formcook, in de verf te zetten. Frigoscandia GyroCompact aux friteuses Stein, en passant de fours DoubleD en de fours de cuisson par contact Formcook. De vertegenwoordigers op de stand van JBT leggen ook de nadruk op de vier à spirale... Stein TwinDrum 600 onlangs gelanceerd, die een zeer positieve ontvangst heeft gekregen in Frankrijk, aldus Torbjörn Persson, directeur van de chaîne de valeur en van het mondiale productengamma van JBT, congélateurs à spirale.

" Nous avons connu un certain succès en France ces derniers temps, en particulier en matière de fours, avec le nouveau four TwinDrum ", explique M. Persson. "Hij levert uitstekende resultaten op het gebied van uniforme kleuren en produceert uniforme kleuren. "

De CFIA trekt ondernemingen uit heel Frankrijk en de buurlanden aan en biedt oplossingen voor Franse producenten van voedingsmiddelen in een compact kader. "De CFIA is een belangrijke markt om onze klanten in Frankrijk te ontmoeten en om de mogelijkheden van JBT te laten zien", aldus M. Persson.

JBT is aanwezig op het salon CFIA 2019 in hal 7, stand B5, in het Parc Expo Rennes Airport, Frankrijk, van 12 tot 14 maart.

Cliquez pour réserver une rencontre au CIFA 2019