Leestijd: 2 min -

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o2EKpFxfr4Q&w=560&h=315]

Lees dit artikel in het Frans

JBT's frituur-, kook- en vriescapaciteiten met een breed scala aan oplossingen voor voedselverwerkende bedrijven zullen worden getoond op de komende 2019 editie van CFIA, de jaarlijkse voedseltechnologiebeurs die dit jaar plaatsvindt in Rennes, Frankrijk, van 12 tot 14 maart.

CFIA 2019 richt zich voornamelijk op bedrijven in Frankrijk en Franstalig België en biedt JBT de gelegenheid om haar complete oplossingen voor bakkers en verwerkers in de kijker te zetten, van de Frigoscandia GyroCompact tot Stein friteuses, DoubleD ovens en Formcook contact cookers. Vertegenwoordigers op de JBT stand zullen ook speciale aandacht besteden aan de onlangs geïntroduceerde Stein TwinDrum 600 Spiraalovendie een zeer positieve respons heeft gekregen in Frankrijk, aldus Torbjörn Persson, JBT's Director of Value Stream & Global Product Line, Spiral Freezers.

TwinDrum_FrontLeftOpenL

De JBT Stein TwinDrum oven

"We hebben onlangs succes geboekt in Frankrijk, vooral aan de ovenkant met de nieuwe TwinDrum-oven", zegt Persson. "Die is heel goed in gelijkmatig garen en produceert gelijkmatig gekleurde producten."

CFIA trekt grote en kleine bedrijven aan uit heel Frankrijk en de buurlanden en brengt oplossingen voor Franse voedingsproducenten onder de aandacht in een compacte setting. "CFIA is een belangrijke marktplaats om onze klanten in Frankrijk te ontmoeten en de mogelijkheden te tonen van wat JBT te bieden heeft," voegt Persson toe.

JBT zal aanwezig zijn op CFIA 2019 in Hal 7, Stand B5 in het Parc Expo Rennes Airport, Frankrijk van 12-14 maart.

Klik om een vergadering te reserveren op CFIA 2019