Leestijd: 1 min -

skyline van Kiev, Oekraïne

De groeiende belangstelling in de Oekraïense consumentenmarkt voor kant-en-klare maaltijden opent een nieuw klantenbestand in een van Europa's grootste landen voor JBT's innovatieve voedselverwerkingsoplossingen. De mogelijkheid om een aantal van deze oplossingen te tonen is de focus voor JBT op de InProdMash beurs die deze week plaatsvindt in Kiev van 10-12 september.

Als onderdeel van haar aanwezigheid op de grootste voedselverwerkingsbeurs in Oekraïne, belicht JBT oplossingen die variëren van Frigoscandia van vries- en koelapparatuur tot kookmachines die efficiëntie en betrouwbaarheid brengen in de voedselverwerking.

Victoria Ortillez, Area Sales Manager van JBT voor Oekraïne, legt uit: "Er zijn meer dan 40 miljoen mensen in Oekraïne en al deze mensen moeten iets eten, maar deze markt moet zich nog ontwikkelen als het gaat om kookoplossingen. Het staat bijvoorbeeld nog helemaal aan het begin van de ontwikkeling als het gaat om kant-en-klare maaltijden, dus we willen er graag bij zijn om de groei van deze nieuwe industrie in Oekraïne te ondersteunen."

"Tijdens het Sovjettijdperk was het land erg gesloten, maar nu mensen meer reizen, komen ze in contact met verschillende producten - zoals kant-en-klaarmaaltijden en gemaksvoeding - en vragen ze om dat soort producten hier in Oekraïne," voegt ze eraan toe.

JBT neemt deel aan InProdMash 2019 in het Kiev International Exhibition Center van 10-12 september.

Vraag meer informatie of een vergadering aan bij InProdMash