Leestijd: 2 min -

18726015 - pizza margherita

Oplossingen voor het snel en consistent portioneren van pizza, taarten en andere diepgevroren en gedeeltelijk ingevroren bakkerijproducten zijn een van de belangrijkste productinnovaties die JBT dit jaar presenteert op de International Baking Industry Exposition (IBIE), die tot 11 september plaatsvindt in het Las Vegas Convention Center. De aanwezigheid van JBT omvat een volledig assortiment van apparatuur en machines - van invriezen en koelen tot röntgenstralen en ovens - en is gericht op oplossingen die een echt verschil kunnen maken voor klanten in de bakkerij-industrie.

Uitgelicht in de IBIE Innovation Showcase, de DSI 800 S Portioneringssysteem is het meest compacte waterstraal portioneersysteem met de hoogste verwerkingscapaciteit, dat een ongekende functionaliteit en veelzijdigheid biedt in een compact, rendabel en gebruiksvriendelijk pakket. Het systeem is beschikbaar met twee, vier of zes bewegende messen en optionele stationaire messen en JBT's gepatenteerde jet blockers. Het systeem gebruikt DSI Q-LINK™ Portioning Software om een brede en steeds uitbreidende bibliotheek van portioneer-, trim- en sorteeropties te bieden.

[vimeo 156857592 w=640 h=360]

In staat om een breed scala aan vreemde stoffen te detecteren, XVision röntgendetectiesystemen negeert folies, zoals die in taartborden, en zorgt voor 100% productinspectie; van vitaal belang bij het voltooien van plannen voor risicoanalyse en op risico gebaseerde preventieve controles (HARPC) en om te voldoen aan de FSMA.

Ook te zien op de JBT stand is het READYGo Smelt, een Block Melt System van JBT's A&B Process Systems voor het smelten van boter, reuzel, chocolade en was en het vasthouden ervan in vloeibare toestand, evenals Frigoscandia vries-, koel- en rijpsystemen, en de Dubbel D continue bakoven.

JBT neemt deel aan Booth 5210, IBIE 2019 tot 11 september in het Las Vegas Convention Center.

Vraag een ontmoeting aan bij de JBT stand