Read Time: < 1 min -

Thailand zeevruchtenfabriek - shutterstock

JBT zal zijn uitgebreide kennis en expertise in de kijker zetten. invriezen en koelen alles van vis en zeevruchten tot gevogelte, groenten, kant-en-klare maaltijden en pizza op ProPak Myanmar 2019dat plaatsvindt in Yangon, Myanmar van 12 tot 14 september. ProPak is het toonaangevende evenement in zijn soort in Myanmar en biedt JBT de mogelijkheid om vriesoplossingen en merken die wereldwijd een stellaire reputatie hebben opgebouwd te presenteren.

Onder de oplossingen die worden belicht zijn die van JBT Frigoscandiahet merk en bedrijf dat de markt voor diepvriesproducten heeft gecreëerd door vriezers zoals de FLoFREEZE®, de ADVANTEC™ en de zelfstapelende GYRoCOMPACT® uit te vinden en op de markt te brengen.

De heer Sorayut Ujjaphuree, JBT's Regional Sales Manager voor Thailand, Myanmar, Cambodja en Laos, zei: "Myanmar exporteerde in 2017-18 iets meer dan 570.000 ton visserij ter waarde van 712 miljoen dollar en de Myanmarese visbedrijven voldoen zeker aan de exportnormen. JBT zal aanwezig zijn op Propak Myanmar 2019 omdat we de marktgroei in Myanmar zien. De bevolking en de hulpbronnen kunnen niet over het hoofd worden gezien.

"De zeevruchten- en garnalenindustrie zijn de belangrijkste markten waarop we ons zullen richten voor vriezers en coating- en kooklijnen met een kleine capaciteit. De veeteelt en de pluimveesector groeien ook snel en zullen in de nabije toekomst exportproducten zijn."

JBT zal aanwezig zijn op ProPak Myanmar 2019 in stand A1 op de Myanmar Expo, Yangon, Myanmar van 12-14 september.

Vraag een vergadering aan op ProPak Myanmar 2019