Leestijd: 2 min -

"We're with you, right down the line"™ zal het thema zijn van JBT's aanwezigheid op de IPPE 2022 International Production & Processing Expo, die plaatsvindt in Atlanta GA van 25-27 januari. Nu de wereldwijde voedingsindustrie de uitdagingen van de Covid-19 pandemie te boven komt, zal JBT haar toewijding aan klanten benadrukken als de nummer één leverancier van oplossingen voor voedselverwerking van begin tot eind.

Op twee stands van 500 m² zal JBT Protein, samen met Diversified Food & Health, systemen tonen van vele onderdelen van JBT, waaronder Kipperband verwerkings- en knipmachines, Avure HPP technologieen Proseal tray-sluitoplossingen

Op de stand van Protein zal bovendien de nieuwe Northfield CleanFREEZE Spiraalvriezer - waarvan de innovaties klanten helpen tijd en geld te besparen - en XVision röntgentechnologiedie kan worden gecombineerd met de DSI röntgengeleide waterstraal portiesysteem om een ongeëvenaarde nauwkeurigheid te bereiken.

Om de lijst met hoogtepunten verder aan te vullen, zal JBT robotoplossingen van onze onlangs aangekondigde partner tonen RobotGrader met een werkende robot op de stand. De aanwezigheid van de robot volgt op JBT's overeenkomst met het in Zweden gevestigde bedrijf om op te treden als officiële, geautoriseerde distributeur voor Noord-Amerika.

De JBT Northfield CleanFREEZE Spiraalvriezer: klanten tijd en geld besparen

Evenementen op de beurs
Om de thema's van post-pandemisch bedrijfsherstel te bespreken en JBT's 40-jarige deelname aan de IPPE te markeren, zal JBT CEO Brian Deck op 26 januari om 9.30 uur een persconferentie houden op de stand. Brian zal de toestand van de industrie bespreken, evenals JBT's plan om problemen in de industrie te bestrijden, zoals het verlies van arbeid en de torenhoge logistiek in de hele supply chain.

Aan de klantzijde organiseert JBT op 25 januari van 3-5 uur een Happy Hour event op de stand, waar klanten worden uitgenodigd om account managers en andere JBT-vertegenwoordigers te ontmoeten onder het genot van drankjes en hapjes op

JBT zal aanwezig zijn op IPPE 2022 in Atlanta GA van 25-27 januari in Booths C12743 en C12943 in het Georgia World Congress Center. 

KLIK HIER om meer informatie of een gesprek op de stand aan te vragen