Leestijd: 2 min -

Erfgoed en ervaring in combinatie met de bereidheid om te innoveren op het gebied van klassiekers zijn de belangrijkste factoren die JBT's succes door de decennia heen hebben gedreven. En het is deze geschiedenis en staat van dienst die het JBT team - vanuit heel Noord-Amerika - zal laten zien op de IPPE 2024, 's werelds grootste pluimvee- en eieren-, vlees- en voedingsindustrie-evenement in zijn soort dat plaatsvindt in Atlanta, Georgia van 30 januari tot 1 februari 2024.

Als het bedrijf dat alles uitvond, van de coatingmachine tot het eerste waterstraalsysteem onder hoge druk voor portionering, zal JBT zijn geschiedenis van succes in de schijnwerpers zetten op IPPE 2024, maar ook de schijnwerpers richten op veel van de recente successen van andere leden van de JBT familie, van kipperband tot Alco.

JBT zal ook de revolutionaire Innospexion röntgen botdetectiesysteem (zie foto hieronder), een geavanceerde oplossing die valse detecties met meer dan 20% vermindert. Het systeem verhoogt de norm voor nauwkeurige identificatie van zelfs de kleinste botjes, waardoor klanten de opbrengst en productkwaliteit in een productielijn kunnen verbeteren.

De groei van klanten ondersteunen

Een van de belangrijkste boodschappen voor JBT's aanwezigheid op de 2024 editie van de IPPE is dat JBT's oplossingen niet alleen voor grote bedrijven zijn, maar dat de versies direct beschikbaar zijn voor kleine en middelgrote bedrijven, ontworpen om aan hun behoeften te voldoen in elke fase van hun groei.

"JBT heeft oplossingen die perfect geschikt zijn om kleine en middelgrote verwerkers te helpen het meeste uit hun middelen te halen en tegelijkertijd te besparen op energie en arbeid," zegt JBT's marketing manager voor Protein North America, Kelly Foos. "Bedrijven kunnen op ons vertrouwen, vanwege ons erfgoed, om de resultaten te vinden die ze nastreven."

Deze oplossingen omvatten een nieuwe, converteerbare trommelloze booster in de vorm van een enkele machine die meerdere taken kan uitvoeren, plus een Alco spiraaloven (zie foto hierboven) ontwikkeld voor kleinere verwerkers.

Ook perfect voor kleine tot middelgrote verwerkers, JBT Tipper Tie een volledige lijn van tafelknippers, terwijl JBT aanwezig zal zijn met een full-size C.A.T. koelmachinedie openstaat voor bezoekers via een omringende catwalk.

JBT zal aanwezig zijn op de IPPE 2024 in stand C22143 van 30 januari tot 1 februari 2024 in het Georgia World Congress Center, Atlanta, Georgia.