Leestijd: 2 min -

Het vermogen van de TIPPER TIE TTSealH om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen voor bedrijven die vleeswaren en andere producten sealen met een hoge snelheid, is het onderwerp van een nieuw JBTConnects Webinar op 20 mei, waarbij klanten kunnen zien hoe het systeem een merkbaar verschil kan maken voor de verwerkingscapaciteit in een reeks industrieën.

Een productiviteitsaccessoire voor de TIPPER TIE TT1815 of TT1512 dubbele tondeuseDe TTSealH biedt belangrijke prestatievoordelen voor vleesverwerkers, maar ook voor fabrikanten van chemische producten, snoepgoed en zuivelproducten. Het met precisie ontworpen, ultramoderne systeem voor het verpakken van verpompbare producten verbetert de productiviteit en verlaagt de verpakkingskosten voor verwerkers die op zoek zijn naar een grotere verwerkingscapaciteit dan de mogelijkheden van bankscharen of halfautomatische sluitmachines.

JBT kipperband TTSealH

Belangrijkste voordelen
"De TTSealH is een heat-seal machine die flat-stock film omzet in een gesealde darm, die vervolgens kan worden gevuld met elk verpompbaar product," legt Conrad Faust van TIPPER TIE uit. "Het grote voordeel hiervan is dat in plaats van een duurdere voorgevormde darm te gebruiken die elke 90 seconden moet worden verwisseld als je snel werkt, de flat-stock film heat-seal machine die darmwisselingen elimineert. In plaats van elke 90 seconden van darm te moeten wisselen, hoeft u slechts om de drie of vier uur een rol folie te wisselen, of langer, afhankelijk van het product. 

"Dat geeft je veel meer productiviteit en verwerkingscapaciteit in de loop van de dag, maar ook lagere kosten omdat de vlakke-voorraadfolies goedkoper kunnen zijn dan een voorgesneden omhulsel en veel minder afval."

KLIK HIER om u gratis in te schrijven voor het TIPPER TIE TTSealH Webinar