Leestijd: 2 min -

JBT heeft de nieuwe, gratis JBTConnects Webinar Series voor de voedselverwerkende industrie aangekondigd over een breed scala aan onderwerpen, allemaal met het idee dat een beter geïnformeerde verwerker een betere verwerker is. Op 3 december zal TIPPER TIE de laatste in de reeks organiseren, gericht op verwerkers die hun productiviteit en efficiëntie willen verhogen bij het uitsnijden van kalkoenen en hammen. 

Nu de feestdagen weer voor de deur staan, zal de vraag naar gesneden hammen en bevroren kalkoenen ongetwijfeld stijgen, maar bijna als nooit tevoren - te midden van de aanhoudende pandemie - worden voedselverwerkers geconfronteerd met druk op de kosten en onverwachte afwezigheid van werknemers.

De nieuwe TIPPER TIE TN3004 netter biedt bedrijven de mogelijkheid om de automatisering van het netten van kalkoenen en gerookte hammen te verbeteren en tegelijkertijd de totale kosten laag te houden. Een upgrade van de bestaande automatische netter, de TN3004 levert aanzienlijke productie-efficiëntie door het verminderen van netafval, het verlagen van de arbeidskosten en het minimaliseren van de productbehandeling. 

JBT_Tipper Tie_gerookte ham

Kostenbesparing
Voor klanten die verse en bevroren kalkoenen of gerookte hammen verwerken, maximaliseert de TN3004 zowel de automatisering, die vermindert de behoefte aan handmatige arbeidbijdraagt tot een algemene kostenvermindering tijdens het verpakkingsproces en het proces veiliger maakt. 

Traditionele netproducten zoals hele kalkoenen, halve hammen in spiraalvorm, kalkoenborsten met been en kwart hammen zijn ideaal voor de TN3004, terwijl het systeem ook schaaldieren, mortadella en bloembollen, naast andere producten, kan verwerken.

De JBT TIPPER TIE Increasing Productivity with Automated Netting of Turkeys and Hams webinar zal plaatsvinden op 3 december om 3 PM EST.

REGISTREREN HIER: https://jbtc.zoom.us/webinar/register/WN_jY2c7Gd2SXe8m_O8Zq-OWA