Leestijd: 3 min -

Bent u in Europa gevestigd en wilt u uw portioneringsoperaties stroomlijnen en elke denkbare snit in één keer realiseren?

JBT introduceert en demonstreert de nieuwe DSI™ 812 Compact Waterjet Portioner tijdens een speciaal persoonlijk evenement in ons Food Technology Center in Bad Iburg, Duitsland van 21-23 maart 2023. Bezoekers krijgen hands-on snij demonstraties met voedselverwerkende experts en leren hoe JBT uw dagelijkse werkzaamheden kan verbeteren.

Bezoekers die het evenement bijwonen, kunnen profiteren van snij-demonstraties op maat en een individueel adviesgesprek met JBT voedselexperts.

Compact en doeltreffend

Het evenement zal de hoge productiviteit en flexibiliteit van de DSI 812 laten zien, de volgende stap in innovatieve waterstraalsnijtechnologiedie nu in heel Europa wordt geïntroduceerd. Met de DSI 812, met een voetafdruk die vergelijkbaar is met die van messensnijders, kunnen verwerkers de volgende stap zetten in het perfectioneren van hun productopbrengst en hun winst verhogen.

Het DSI 812 Compact Portioning System is de perfecte oplossing voor productielijnen die meer nauwkeurigheid, meer snijflexibiliteit, efficiëntie en een betrouwbare doorvoer nodig hebben. De DSI 812 gebruikt gefilterd water onder hoge druk (tot 4100 bar of 60.000 PSI) om rauwe eiwitproducten te verdelen in kleinere porties zoals blokjes, reepjes en filets voor de detailhandel of QSR-verkoop, en stelt verwerkers in staat om de productopbrengst te verhogen, tijd en arbeid te besparen en zich te concentreren op de productie van hoogwaardige producten.

SMART gesneden strategieën

De intelligente DSI Q-LINK™ Portioneringssoftware creëert unieke en complexe snijstrategieën voor elk stuk product om opbrengst en winst te maximaliseren terwijl het gewicht en de afmetingen worden gehaald. Overschakelen van snijden met een mes of met de hand naar slim waterstraal portioneren zorgt voor een hogere opbrengst en efficiëntie.

Wat kun je verwachten?

Dus wat kunnen klanten verwachten van dit evenement? Niels Buengeler, JBT area sales manager voor DSI, legt uit: "Stel u bent een producent die op zoek is naar portioneeroplossingen en u wilt uw bestaande lijnen upgraden - u bent bijvoorbeeld op zoek naar meer flexibiliteit, betere resultaten uit grondstoffen en meer efficiëntie, op dit evenement krijgt u de kans om het compacte waterstraal portioneersysteem in werking te zien en welke snijstrategieën en opbrengstvoordelen het uw activiteiten kan bieden."

"U zult kunnen zien hoe hij snijdt, wat hij snijdt en welke mogelijkheden hij biedt, en u zult de resultaten direct kunnen meten op het product dat u wilt snijden." "Dit is een unieke kans om de nieuwe DSI 812 voor het eerst te zien in een productieomgeving en met voedseltechnologie-experts erbij om vragen te stellen en inzichten te leveren. Dit wil je niet missen".

KLIK HIER om uw plaats op het evenement te reserveren!